Breadcrumbs

Osim privremenih boravaka istraživača u partnerskim institucijama, razmjena znanja i iskustava ostvarit će se i kroz posjete iskusnih znanstvenika. Viši znanstvenik fakulteta posjetiti će jednom godišnje svaku partnersku instituciju, i svaka partnerska institucija će jednom godišnje poslati višeg znanstvenika u kratki posjet Hrvatskom institutu za istraživanje mozga.
Prvi znanstvenik u posjetu Medicinskom fakultetu u Zagrebu bio je prof. Franco Rustichelli sa Universita Politecnica delle Marche u Anconi, Italija koji je u Zagrebu boravio od 22.-27.07.2013. godine. Tijekom svog posjeta prisustvovao je nizu strateških sastanaka s voditeljem projekta, Srećkom Gajovićem i drugim suradnicima kako bi se usavršilo provođenje projekta i raspravile istraživačke strategije. Tijekom svojeg posjeta također je imao priliku pratiti i ocijeniti napredak projekta.
Ovakvi posjeti omogućit će Medicinskom fakultetu u Zagrebu napredak, prijave za nove projekte, sklapanje novih suradnji i sudjelovanje u vodećim istraživanjima današnjice.

Facebook comments HR

Podijelite vaše mišljenje!

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to the top