Breadcrumbs

GlowBrain radionica "Primjena biomaterijala i in vivo oslikavanja u istraživanju matičnih stanica" održat će se od 27.-29.ožujka 2014. godine u prostorijama Hrvatskog instituta za istraživanje mozga. Radionica će uključivati predavanja brojnih uglednih znanstvenika, okrugle stolove i praktične demonstracije prilikom kojih ćemo predstaviti najnoviji dodatak GlowBrain istraživačke platforme: instrument za in vivo praćenje bioluminiscentnih i fluorescentnih signala. Više detalja o radionici kao i program dostupno je ovdje.
Radionica je posvećena doktorandima i postdoktorandima, no i drugi sudionici su dobrodošli. Nema kotizacije, ali se od sudionika očekuje da prijave sažetak i izrade poster (visine 1m x širine 1,30m). Da biste se registrirali kao polaznik radionice dovoljno je poslati sažetak sa osobnim podacima na mail glowbrain.hiim.hr do 15.ožujka 2014. godine.
Planiramo i posebno događanje u obliku javnog predavanja dr. sc. Z. Kokaia i dr. sc. J. Križ koje će se održati 27.ožujka 2014. - detalji uskoro!
Veselimo se Vašem dolasku!

Tim GlowBrain

Facebook comments HR

Podijelite vaše mišljenje!

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to the top