Breadcrumbs

U sklopu projekta Glowbrain u četvrtak je u dvorani kina Cineplexx u Kaptol centru Zagreb održano javno predavanje vodećih znanstvenika u području istraživanja bolesti mozga. Prezentacije svjetski priznatih stručnjaka prof. dr. sc. Jasne Križ (Quebec, Kanada) i prof. dr. sc. Zaala Kokaie (Lund, Švedska) uvele su brojne posjetitelje u svijet novih tehnologija snimanja mozga i mogućih terapija neurodegenerativnih bolesti, s posebnim osvrtom na goruće probleme moždanog udara, ALS-a i Alzheimerove bolesti.
Nakon predavanja i rasprave uslijedilo je druženje s predavačima i GlowBrain timom te projekcija dokumentarnog filma "GlowBrain", a posjetitelji su mogli iz prve ruke saznati koje se najnovije tehnologije istraživanja uspostavljaju na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u okviru projekta "Glowbrain". Događaj je medijski popratila i Hrvatska radiotelevizija.
Više fotografija možete vidjeti na Facebook profilu projekta, a dio ugođaja doživjeti kroz kratki promotivni film na Youtube-u.

Facebook comments HR

Podijelite vaše mišljenje!

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to the top