Breadcrumbs

Sveučilište u Zagrebu Medicinski fakultet (UZSM) jedini je korisnik sredstava dodijeljenih od Europske Unije što olakšava upravljanje projektom. Upravljanje se temelji na razvoju učinkovitih upravljačkih struktura koje se sastoje od delegiranja odgovornosti i opsežnog korištenja demokratskih načela. Osim odluka upravljačkih struktura potrebnih za provedbu predloženog plan rada, posebna pažnja će se usmjeriti na poticanje “bottom-up” principa, i dijeljenje dostupnih informacija svim sudionicima i osoblju uključenom u projekt. Tako će se ostvariti jedan od najvažnijih zadataka - znanja o upravljanju EU / međunarodnim projektima i fondovima, stavit će se na raspolaganje svim sudionicima u projektu, a posebno mladim istraživačima.
 
Odgovorne osobe iz svih partnerskih organizacija, zajedno sa koordinatorom projekta čine Upravni odbor. Ovih osam članova (sedam iz partnerskih organizacija + koordinator projekta) glasaju i donose odluke.
 
Partneri:
 • Lund Stem Cell Center (LSCC), Lund University, Švedska
  Odgovorna osoba: Prof. dr. Zaal Kokaia
 • Max Planck Institute for Neurological Research (MPINR), Koeln, Njemačka
  Odgovorna osoba: Prof. Dr. Mathias Hoehn
 • Paracelsus Medical University Salzburg (PMU), Salzburg, Austrija
  Odgovorna osoba: Prof. dr. Ludwig Aigner
 • Università Politecnica delle Marche (UNIVPM), Ancona, Italija
  Odgovorna osoba: Dr. Alessandra Giuliani
 • Institute of Macromolecular Chemistry AS CR (PIMC), Prag, Republika Češka
  Odgovorna osoba: Dr. Daniel Horák
 • Semmelweis University, Budapest, Mađarska (SEMU)
  Odgovorna osoba: Dr. Zsombor Lacza
 • University of Minho, Portugal (UMINHO)
  Odgovorna osoba: Prof. dr. Rui L. Reis
GlowBrain odbor (GBoard) čine iskusni istraživači Hrvatskog instituta za istraživanje mozga, čija znanstvena djelatnost obuhvaća upotrebu matičnih stanica u oporavku mozga.
 
GBoard se sastaje jednom mjesečno. U većini slučajeva očekuje se da će odluke biti donesene sporazumno između članova i da će se poštivati demokratski principi. GBoard će na sastancima razgovarati o cjelokupnoj provedbi radnog plana, raspodjeli zadataka, raspravljati o poboljšanjima, dijeliti ideje i koordinirati napore. Ovi susreti će poslužiti za osposobljavanje osoblja uključenog u projekt i poučavati ih da slijede logiku predloženog projekta (top-down princip), ali pored toga sastanci će služiti i kao inkubator ideja potrebnih za inventivni dio organizacije i učinkovito poboljšanje platforme (bottom-up princip). GBoard će izvještaje podnositi Upravnom odboru.

 

Facebook comments HR

Podijelite vaše mišljenje!

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to the top