Final Conference Title HR

GLOWBRAIN ZAVRŠNA KONFERENCIJA


Breadcrumbs

Google Map - Hotel Dubrovnik HR

Hotel Dubrovnik nalazi se u samom središtu Zagreba te je lako dostupan iz raznih dijelova grada. Od glavnog željezničkog kolodvora udaljen je 0.5 km, 1 km od glavnog autobusnog kolodvora, 5,5 km od Zagrebačkog velesajma te 18 km od aerodroma Pleso. Zagreb je kvalitetno povezan javnim prijevozom – tramvajima i autobusima. Cijena karti u jednom smjeru kreće se od 10 do 15 kn dok je cijena dnevne karte 40 kn te postoji i mogućnost kupovine višednevnih karti. Tramvajska stanica na Trgu bana Jelačića nalazi se na samo nekoliko koraka od hotela. U Zagrebu također ima nekoliko taksi prijevoznika koji uslugu prijevoza nude po pristupačnim cijenama.

Dolazite li u Zagreb…

…avionom

Od zagrebačke zračne luke Pleso do hotela najjednostavnije je doći taksijem kojeg možete dogovoriti uz pomoć Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili možete sami rezervirati taxi na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Cijena taxi prijevoza iznosi 110 kn što je značajno povoljnije nego da uzimate taksi parkiran ispred same zračne luke. Također možete doći autobusom Croatia Airlines koji nakon svakog leta goste dovozi do glavnog autobusnog kolodvora (tridesetak minuta vožnje, 30 kn) te zatim tramvajem broj 6 u smjeru Črnomerca do Trga bana Jelačića. Vožnja tramvajem traje desetak minuta. Više informacija pronađite na stranicama Zračne luke Pleso.

…autobusom
Dolazak s autobusnog kolodvora Zagreb najjednostavniji je tramvajem broj 6 u smjeru Črnomerca. Vožnja do Trga bana Jelačića traje svega desetak minuta. Raspored odlazaka i dolazaka međunarodnih i domaćih autobusnih linija pogledajte na stranicama samog Autobusnog kolodvora.

…vlakom
Od zagrebačkog Glavnog kolodvora do Hotela Dubrovnik možete jednostavno doći tramvajem br. 6 u smjeru Črnomerca ili tramvajem br. 13 u smjeru Žitnjaka. Hotel je od kolodvora udaljen dvije stanice. međunarodnih i domaćih željezničkih linija. Web stranice Hrvatskih željeznica nude više informacija o rasporedu.

…automobilom
Ukoliko putujete automobilom, Hotel Dubrovnik za Vas ima 24-satno čuvano parkiralište u Praškoj ulici, oko 100m od hotela. Cijena korištenja parkirališta radnim danom je 100,00kn, a vikendom 80,00kn. Rezervaciju parkirnog mjesta potrebno je izvršiti unaprijed.


Za dolazak iz smjera 
Rijeke, Splita, Karlovca: Autocesta A1-3 – Jadranska avenija – pratiti znakove za Zagreb Centar.
Za dolazak iz smjera Madžarske, Varaždina: Autocesta A3, pratiti znakove za Zagreb Centar.
Za dolazak iz smjera Beograda, Sarajeva, Slavonskog Broda: Autocesta A4 – Slavonska avenija – pratiti znakove za Zagreb Centar.

Za dolazak iz smjera Graza, Maribora, Krapine: Autocesta A1, pratiti znakove za Zagreb Zapad i potom Zagreb Centar.

Slobodno nam se obratite za detaljnije informacije.

Facebook comments HR

Podijelite vaše mišljenje!

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to the top