Final Conference Title HR

GLOWBRAIN ZAVRŠNA KONFERENCIJA


Breadcrumbs

Konferencija će se održati u Hotelu Dubrovnik (****), koji nudi osjećaj baštine i vjerodostojnosti u samom središtu grada. Hotel Dubrovnik prima goste od 1929. godine te je osvojio brojne nagrade za svoje objekte i usluge. Idealno je smješten na glavnom zagrebačkom trgu, okružen svim vrhunskim poslovnim, kulturnim i zabavnim atrakcijama grada kao što su parkovi i živopisni kafići. Hotel Dubrovnik ima potpuni poslovni centar, kao i 10 vrhunskih multifunkcionalnih konferencijskih dvorana koje se mogu postaviti u skladu s potrebama gostiju, a može ugostiti događanja do 250 sudionika. Svaka dvorana je opremljena s HD projektorima, prijenosnim računalima, mikrofonima i posebnim sustavom za zvuk za svaku dvoranu.

Rok za rezervacije i promjene smještaja bez troškova je 20.5.2015. - nakon tog datuma rezervacija hotela putem GlowBrain registracijskog sustava više nije moguća!

U slučaju da NE želite rezervirati smještaj u Zagrebu kroz GlowBrain registracijski sustav, slobodni ste to učiniti, ali molimo sve predavače da prvo kontaktiraju organizatore. Smještaj je također dostupan uz smanjenu naknadu u dormitoriju Hrvatskog instituta za istraživanje mozga za odabrane sudionike / studente.

Facebook comments HR

Podijelite vaše mišljenje!

Created and designed by Pixelsparadise.com
With help of Bootstrap Framework and Flexslider by Madebymufffin

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters
Pixelsparadise.com is not affiliated with the Joomla! Project.

Back to the top